Je bent nu halverwege de zwangerschap en krijgt volop – goedbedoelde – adviezen van mensen uit je omgeving over alle onderwerpen; de bevalling, waar te bevallen, maar ook over de voeding die je straks aan je baby gaat geven. Het is goed om hier in de zwangerschap al over na te denken, hoe sta jij er zelf in en als je nog geen idee hebt, waar krijg je dan objectieve informatie? Je kunt bij ons terecht met al je vragen, maar er zijn ook voorlichtingsavonden waar je je kosteloos voor kunt aanmelden.

Voorlichtingsavond Bevalling

Elke 2de dinsdag van de maand vindt er in de Gelre ziekenhuis een voorlichtingsavond ‘Hoe bevalt het’ plaats. Deze avond wordt verzorgd door een van onze collega verloskundigen en de afdeling verloskunde van het Gelre. Tijdens deze avond wordt je mee genomen in de fases van de bevalling, wanneer te bellen, verschillende houdingen en hoe het gaat als je thuis bevalt of in een geboortesuite, maar ook als je een medische indicatie hebt en in het ziekenhuis moet bevallen.

De voorlichtingsavonden zijn in de vorm van een webinar. Gedurende het jaar is er elke 2de dinsdag  van de maand een webinar. Voor meer informatie over de data’s en om je aan te melden klik hier.

 

Voorlichtingsavond Borstvoeding & Flesvoeding

Voorlichtingsavond Borstvoeding

Vier keer per jaar organiseert het Gelre een informatie avond over borstvoeding. Waar je alles over de (v)oordelen van borstvoeding te horen krijgt en een hoop praktische tips naar voren komen. Je partner is ook van harte welkom. We weten namelijk dat steun uit de omgeving zorgt voor meer kans op succesvol voeden! De avond is dus niet alleen geschikt voor vrouwen die borstvoeding willen geven, maar ook voor zwangeren die nog geen keuze over de voeding hebben gemaakt.

De voorlichtingsavond  is in de vorm van een webinar. Voor meer informatie over de data’s en om je aan te melden klik hier

Voorlichtingsavond Borstvoeding